giovi2 napisał: thomas71 napisał: Giovi sa jeszcze miejsca w tym schronie? zamawiam!
Ostatnie miejsca,ale jeszcze się załapiesz
Po co wam schron? Grób sobie kopiecie? Ja zamierzam skorzystać ze sprawdzonych rozwiązań na takie okazje jak Nibiru i rozpocząć budowę arki, podręcznik i spis ładunku do zabrania już mam, zostało tylko zakupić duży statek, załadować zapasami i na morze, tam trzęsienia ziemi i tsunami są niegroźne .
Dino napisał: giovi2 napisał: thomas71 napisał: Giovi sa jeszcze miejsca w tym schronie? zamawiam!
Ostatnie miejsca,ale jeszcze się załapiesz
Po co wam schron? Grób sobie kopiecie? Ja zamierzam skorzystać ze sprawdzonych rozwiązań na takie okazje jak Nibiru i rozpocząć budowę arki, podręcznik i spis ładunku do zabrania już mam, zostało tylko zakupić duży statek, załadować zapasami i na morze, tam trzęsienia ziemi i tsunami są niegroźne .
Dino muszę Cie zmartwic.Wszystkie zapasy są już u mnie,a to co się jeszcze pojawi, też znajdzie się u mnie .Mam układy z producentami.Więc albo dojdziemy do porozumienia ,albo płyń sobie bez prowiantu
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.